Nieuw perspectief dankzij de kracht van voetbal

Thom Verhoeven wordt gefouilleerd door Rug-dekking steward in opleiding

voor clubs

Voetbalclubs die interesse hebben in het Rug-dekking programma kunnen zich aanmelden via Thom Verhoeven. Na aanmelding zal er een online intakegesprek plaatsvinden waarin de wensen en behoeften van de club en de deelnemers in kaart worden gebracht. Vervolgens wordt er een plan op maat gemaakt voor de deelnemers en wordt er gekeken naar de mogelijkheden binnen de club.

De deelnemers worden geworven via de voetbalclubs zelf, maar ook via samenwerkingspartners en de gemeente. Deelnemers kunnen zich aanmelden via hun voetbalclub of via andere kanalen, zoals gemeentelijke instanties of welzijnsorganisaties. Het Rug-dekking programma richt zich op jongeren tussen de 17 en 27 jaar die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het vinden van hun weg naar werk of opleiding.

Door de samenwerking met professionele voetbalclubs krijgen de deelnemers niet alleen de kans om nieuwe vaardigheden te leren en hun netwerk uit te breiden, maar ook om te werken aan hun zelfvertrouwen en persoonlijke ontwikkeling. Zo kunnen ze beter voorbereid de arbeidsmarkt betreden en hun kansen op een succesvolle toekomst vergroten.

Stuur ons een bericht

Bij Rug-dekking zijn we trots op de jongeren die deelnemen aan onze programma’s. Als je meer wilt weten over alle mogelijkheden, laat het ons dan weten. We zijn er met elkaar om jongeren te helpen!

Naar de inhoud springen